Jobba hos oss

Vill du också skapa hopp och framtidstro?

Att jobba hos Re:Shift är att jobba för en positiv förändring. Hos oss hjälper du människor att hitta sina förmågor och överkomma sina utmaningar.
Vi sätter ett stort värde på att jobba med inkludering och mångfald, och är väldigt stolta över att sätta Sverige i arbete.

När du jobbar med oss får du vara med i en verksamhet som skapar goda möjligheter, bra matchningar, nya chanser och personlig utveckling.
Slutmålet för Re:Shift är alltid att bidra till att fler ska känna glädje inför varje arbetsdag.

pattern
office mobile laptop

Vårt arbetsklimat

Engagemang, trygghet, kompetens och personlig utveckling. Fyra ord som genomsyrar all vår verksamhet.

Engagemanget har vi för våra kandidater, de företag vi jobbar med – men även för varandra som kollegor. På så vis ser vi till att ge människor möjligheten att utnyttja sin fulla potential, och skapa värde för de företag som arbetar med de kandidater vi tar fram.

Tryggheten får vi med vår långa och breda erfarenhet från arbetsmarknaden. Vi känner av branschernas skiftningar, hämtar kunskap från våra duktiga kollegor och bygger varaktiga relationer med såväl företag, utbildare och kandidater. Det gör oss till en trygg partner oavsett vem vi samarbetar med.

Kompetensen bygger vi starkast tillsammans. Re:Shift är experter på rekrytering och de processer som behövs för att människor ska hitta rätt utbildning eller ett jobb. Där andra ser problem väljer vi istället att alltid se möjligheter.

Personliga utvecklingen erbjuder vi genom en god, säker och inkluderande arbets- och utbildningsmiljö, såväl fysisk som psykisk. Detta leder till att medarbetare och deltagare trivs, utvecklas, mår bra och känner sig trygga på Re:Shift. Med detta skapas engagemang och ökad effektivitet.

Välkommen att kontakta oss

contact form support image

  Har du några frågor eller funderingar?
  Skicka ett meddelande till oss så svarar vi så fort vi kan!  JaNej

  Välkommen att kontakta oss

   Har du några frågor eller funderingar?
   Skicka ett meddelande till oss så svarar vi så fort vi kan!   JaNej
   contact form support image