Stöd
och
match
ning

Stöd och matchning

Hos oss på Re:Shift är det du och dina behov av hjälp som står i centrum! Hos oss får du en personlig handledare som har ett begränsat antal deltagare vilket säkerställer att just du får den hjälp du behöver.

Samtliga våra handledare har lång erfarenhet och ett professionellt bemötande med ett enda mål, att hjälpa dig på vägen till ett nytt arbete eller studier!

Du kommer tack vare vårt samarbete med företag alltid att matchas mot samtliga lediga jobb som är aktuella för just dig.

 

 

Stöd och Matchning är en tjänst som du kan ta del av under vissa förutsättningar. Du skall vara arbetssökande och inskriven på arbetsförmedlingen och då gör din arbetsförmedlare en bedömning om du är berättigad att ta del av tjänsten. Om så är fallet är det du som väljer vilken leverantör som ska leverera tjänsten till dig. Re:Shift är en av flera leverantörer och nedan ser du en beskrivning av hur vi jobbar. Tjänsten är uppdelad på två delar och består av:

Bild på kvinnor som kastar tärningar

Stöd

Det är oerhört individuellt vilket stöd du och andra som söker jobb behöver. Därför börjar vi alltid med att sätta oss ner och tillsammans göra en gemensam planering som bygger på dina behov. Exempel på aktiviteter du får hjälp med är:

  • Skapa ett attraktivt CV och personligt brev
  • Förberedelser inför anställningsintervju
  • Träna på anställningsintervju
  • Motivationshöjande samtal

Matchning

Det absolut viktigaste för att hitta ett jobb idag är att ha ett brett kontaktnät bland arbetsgivare och det är därför som vi lägger oerhört stor vikt vid matchningen. Genom vårt samarbete med näringslivet kan du ta del av kontakter hos arbetsgivare inom olika branscher.

Utöver detta har alla våra handledare en gedigen kunskap och ett brett kontaktnät lokalt på din ort. Sammantaget kan man säga att Re:Shift jobbar dels med att träffa arbetsgivare och hitta rätt arbetskraft samtidigt som vi träffar arbetssökande för att hitta rätt arbetsgivare!

Bild på kvinnor som spelar spel


JaNej


Är det något annat du funderar på?