Söder Group

Söder Group är en del av Otiga Group, ledande inom bemanning och rekrytering i Norden. Otiga samlar samtliga segment och marknader inom bemanning och rekrytering, med huvudkontor i Oslo, Norge, och kontor i Sverige, Danmark och Finland.

I Sverige har Otiga Group ett fyrtiotal kontor, fler än 2000 anställda medarbetare och över 800 aktiva kunder.

pattern
omstallning

Mer om Söder Group

Söder Group samlar rekryteringskompetens på ett 20-tal orter i Sverige. Dotterbolagen är Söder & Co, Premier, Acconia och Re:shift och vi verkar inom flera områden, däribland kompetensförsörjning, omställning, utbildning och entreprenad.

Grunden till vår starka position utgörs av våra medarbetare. Samarbete, support, delaktighet och utveckling är essentiella delar i vår affärsidé, liksom i arbetet internt. Sammantaget ger delarna förutsättningar till ledande varumärken med hållbar tillväxt. Dessutom agerar de avgörande faktorer när vi stolt konstaterar: idag är vi ett av Sveriges tio främsta bemanningsföretag.

Söder Groups varumärken

I Söder Group ingår fyra varumärken: Re:Shift, Söder & Co, Premier och Acconia. Här kan du läsa mer om respektive varumärkes fokusområden, följt av kontaktuppgifter.

Tillsammans förenar vi styrkan i det nationella, med värmen i det lokala. Välkommen till Söder Group.

office2