Så här hjälper vi dig

Vi på Re:Shift vill samma sak som du. Att du ska nå dina mål.
Därför har våra medarbetare en specifik uppgift: att stötta dig i det du behöver för att nå dem.

Vi har många olika sätt att göra det på, och jobbar alltid tillsammans med dig för att hitta den bästa vägen framåt.

Vi säkerställer att just du får den hjälp du behöver i din jakt på ett nytt arbete eller studier.

pattern
omstallning

Rusta och Matcha

Rusta och Matcha är en tjänst som beslutas av Arbetsförmedlingen. Det är ett väldigt bra sätt för dig att gå igenom dina styrkor och egenskaper, göra en bra handlingsplan och ta de första stegen mot ett nytt jobb eller en utbildning. Det finns olika leverantörer som utför den här tjänsten – Re:Shift är en av dem. En av de bästa, om du frågar oss!

Först börjar vi med att titta på vad du har gjort, vad du kan och vad du vill uppnå. Därefter kan vi föreslå någon av väldigt många olika åtgärder, och föreslå ett paket just för dig. En individuell handlingsplan. Där tar vi fram det vi tror är den snabbaste vägen till det arbete eller den utbildning du vill ha och behöver. Med ett schema och regelbundna möten med din jobbcoach har du påbörjat din resa!

Vad kan det stå på schemat? Ja, det är olika för alla! Men några av sakerna vi går igenom med de flesta vi jobbar med är: sätta ihop ett bra CV och ett lockande personligt brev, förbereder dig inför en kommande anställningsintervju, och ger konkret stöd i att söka de jobb som kan passa dig. Men förutom det kan det också handla om mentorskap, yrkesvägledning, information om arbetsmarknaden och olika stöd för att stärka dina kompetenser. Allt är utformat för att du ska öka dina chanser till det jobb du vill ha, eller skaffa dig rätt förutsättningar för att komma in på en önskad utbildning.

Vårt mål

Re:Shift är företaget som helst av allt vill att du ska lyckas, det är vårt mål. Inget gör oss gladare än när någon av de kandidater vi jobbat med når sina mål. Det är det bästa vi vet – det är det vi jobbar för. Och vi gör gärna det med dig.

Hur gör du då? Jo, först måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen och vara godkänd för tjänsten Rusta och Matcha. När du talar med din arbetsförmedlare så uppger du det KA-nummer för staden du tillhör. Efter det kontaktar vi dig och så är processen igång!

Förutom vår coachning och alla förberedelser så har du också möjlighet att bli matchad med någon av de många företag och arbetsgivare vi samarbetar och har tät kontakt med. Tillsammans jobbar vi hårt för att hitta rätt utbildning eller jobb för just dig!

outplacement 1

Välkommen att kontakta oss

contact form support image

  Har du några frågor eller funderingar?
  Skicka ett meddelande till oss så svarar vi så fort vi kan!  JaNej

  Välkommen att kontakta oss

   Har du några frågor eller funderingar?
   Skicka ett meddelande till oss så svarar vi så fort vi kan!   JaNej
   logoBig full white