Nyheter

Nyheter

Här kommer alla roliga nyheter komma upp från Re:Shift.
Bläddra lite längre ner på sidan för att se våra nyheter.

Vi vill tacka alla våra deltagare och samarbetspartners för det gångna året! Som tack skänker vi en gåva från er till UNICEF i form av ”Stoppa covid-19-paket”, där varje paket ser till att elva personer i låg- och medel­inkomst­­länder kan få vaccin mot covid-19.

 

UNICEF arbetar i 190 länder och hjälper miljon­tals barn att över­leva och utvecklas. Bebisar vacci­neras mot dödliga sjuk­domar. Barn får gå i skolan. Barn­soldater befrias. Familjer åter­förenas efter kata­strofer. Det går att förändra barns liv och UNICEF vet hur man gör.

 

Gör som Re:Shift och hjälp till att stoppa covid-19 – ge din gåva till UNICEF.

Ett gåvobevis från UNICEF, där Re:Shift har skänkt 14 stoppa covid-19-paket från sina deltagare och samarbetspartners som tack för det gångna året.

Vi vill stolt presentera att Re:shift har fått rating på 3 till 4 stjärnor hos Arbetsförmedlingen, vi tackar alla anställda på Re:Shift som gör ett mycket bra arbete.

 

Vi är en etablerad aktör på arbetsmarknad som arbetar bland annat med Stöd och Matchning, vilket innebär att vi möter många människor som av olika anledningar saknar sysselsättning.
Vi hjälper därför dessa att komma ut i arbete och studier med vårt bredda nätverk. Idag har vi två etablerade kontor i Göteborg. Vi har även etablerade kontor i Borås, Alingsås, Karlstad, Jönköping, Kinna samt Ulricehamn.

Är det något annat du funderar på?