Ledningsgruppen

Ledningsgruppen

Re:Shifts ledningsgrupp består av individer med olika bakgrunder, olika erfarenheter och olika ansvarsområden, men med ett och samma gemensamma mål.

Att med största engagemang jobba för att få fler i arbete, få fler att hitta en väg framåt i karriären, och att hitta nya möjligheter på arbetsmarknaden.

Läs gärna mer om oss på baksidan av våra kort, och kontakta oss gärna med dina frågor och funderingar. Hur kan vi hjälpa dig som person, eller er som verksamhet, till nya höjder?

pattern

Hari Turcinhodzic

VD

Vänd

Hari Turcinhodzic

“Jag är ytterst ansvarig för bolagets verksamhet som finns på flera orter i landet, där jag sätter visionen, mål och inriktning för verksamhetens utveckling och tillväxt.
Min roll innefattar en kombination av strategisk- och operativ ledarskap där jag har det övergripande ansvaret för verksamhet och personal.”


Språk: Svenska, Engelska, Bosniska, Kroatiska, Serbiska

Markus Hjalmarsson

Operativ Chef

Vänd

Markus Hjalmarsson

“Jag har jobbat med arbetsmarknadsfrågor de senaste 17 åren och har en gedigen kunskap och erfarenhet samt ett brinnande intresse för att hjälpa andra. Med ett modernt och coachande ledarskap driver jag bolaget framåt.”

Språk: Svenska, Engelska

Therese Blomberg

Områdechef

Vänd

Therese Blomberg

“Organisations- och personalutvecklare. Min ambition är att alla deltagare som kommer till oss ska få ett arbete eller en utbildning, så fort det bara går och efter dina förutsättningar och möjligheter för att kunna säkra din framtid på bästa sätt. Jag som person är driftig och resultatinriktad och för mig gör humor och positivitet vägen till målet roligare oavsett vilket mål du än har.”

Språk: Svenska, Engelska

Simon Lindahl

HR och kvalitetschef

Vänd

Simon Lindahl

“”

Språk: Svenska, Engelska