Är noggrannhet samt ordning och reda något som stämmer bra in på dig? I så fall söker vi nu dig för ett långsiktigt uppdrag som ytbehandlare till ett företag i Lammhult.

Uppdraget innebär en visstidsanställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet men med goda chanser till förlängning hos företaget.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med manuell ytbehandling och lackning av träytor vilket innebär ska vara praktiskt lagd för att kunna utföra arbete med god kvalitet. Detta ställer höga krav på noggrannhet och viljan att lära sig nya arbetsuppgifter.

Du kommer även vara behjälplig med andra uppgifter som finns i industrin.

Din profil
Vi ser att du har en avslutad gymnasieutbildning samt att du bor i närheten av Lammhult. Det är viktigt att du är en person som har viljan att arbeta, är lojal och är villig att lära dig nya arbetsuppgifter. Då arbetsuppgifterna kräver stor noggrannhet är det viktigt att du är ser dig själv som noggrann och gillar ordning och reda. Vi kommer lägga mycket vikt vid vem du är som person.

Du har en god samarbetsförmåga och är en god lagspelare. Arbetet kräver att du är flexibel och öppen för att lära dig nya saker. Vi ser att du är i god fysisk form då arbetet i viss mån kan vara fysiskt krävande.

Tidigare erfarenhet av ytbehandling är inget krav, men vi ser det som mycket meriterande.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se