WSP är ett konsultbolag inom samhällsbyggarsektorn med fokus på teknik och analys. Vi är ett globalt företag med 43 600 medarbetare, på 550 kontor i 40 länder. I Sverige är vi 4 100 medarbetare på ett 50-tal kontor runt om i landet. WSP strategi är att vi ska vara förstahandsvalet för medarbetare, kunder och partners.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.wsp.com
Nu behöver vi förstärkning till vårt kontor i Örnsköldsvik med en Konstruktör inom Byggnadsprojektering.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med projektering av byggnads- och anläggningskonstruktioner i alla skeden. Det kan vara alla typer av byggprojekt, från den tidigaste planeringsfasen till idrifttagning. Vår roll kan variera från huvudansvarig konsult till specialistleverantör. Våra projekt kan omfatta projektering av hus- industri- och anläggningskonstruktioner, byggnadsutformning och byggnadsteknik, ombyggnads- och renoveringsteknik och mycket mera.
Din profil
Vi tror att du har en bakgrund som byggnadsingenjör eller högskoleingenjör med god kunskap om konstruktionsarbete och statiska beräkningar. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta samt tycka om att ta hem affärer. Meriterande om du har erfarenhet inom 3D CAD programmen, Tekla och Revit. 
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Om oss
Kornboden -OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 190118