Trivs du att arbeta produktionsnära på ett tillverkande företag? Vill du samtidigt ha mycket kundkontakt och verka i en servicefunktion? Wipro i Östersund söker nu en driven och kommunikativ kundordermottagare.
Arbetsbeskrivning
Som kundordermottagare är du en viktig länk mellan våra kunder och produktionen. Förutom kundkontakt har du daglig kontakt med vår inköpsfunktion och vår produktionsledning. Funktionen är också i kontakt med vår säljfunktion avseende överenskomna ledtider och priser. Du rapporterar till logistikchefen och blir en del av logistikavdelningen. Då detta är en nyinrättad tjänst innebär det möjligheter för dig att till viss del själv forma rollen, andra arbetsuppgifter kan dessutom tillkomma beroende på just din kompetens och erfarenhet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Registrering av kundprognoser
Registrering av kundorder
Utskick av ordererkännande
Kontakt med våra kunder avseende deras önskemål och frågor om leveranser

Vi söker dig som

Har relevant eftergymnasial utbildning alternativt har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter inom tillverkande industrin
God erfarenhet och kunskap av Excel eller liknande
Erfarenhet av att jobba i ERP-system, gärna i Monitor
God kommunikationsförmåga i tal och skrift på både engelska och svenska

Som person har du ett genuint intresse för kommunikation, service och kundkontakt. Vi söker dig som har ett starkt driv, är nyfiken och har förmågan att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Genom din framåtanda och problemlösningsförmåga bidrar du till utveckling av såväl den egna funktionen som närliggande funktioner.
För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. 
Arbetstider: Dagtid, heltid
Lön: Fast månadslön
Anställningsform: Provanställning 
Övrig information: Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se. Tillsättning sker efter överenskommelse. Kornbodens rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.
Om Wipro
Wipro Infrastructure Engineering (WIN), en division av Wipro Enterprises (P) Ltd, är en av de största oberoende tillverkarna av precisionsmekaniska hydraulcylindrar i världen. WIN är en Tier-1 leverantör till globala OEM-tillverkare av bygg- och jordbruksmaskiner, materialhanteringsutrustning, skogsbruk, tunga och medelstora kommersiella fordon bland andra industrier. WIN har närvaro på 4 kontinenter, 6 länder och 14 tillverkningsställen i Indien, Sverige, Finland, Rumänien, Brasilien och USA. Läs mer om oss på vår hemsida
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup.
Sökord: ordermottagning, leveransinformation, distribution, kundtjänst, logistik, support, offert, orderhantering, administratör, orderhandläggare