Vi har branschens mest nöjda kunder! Vill du bli en del av detta framgångsrika team?
Vi är specialister inom rådgivning, redovisning och revision och bidrar till att skapa hållbara företag, med sikte på långsiktighet, affärsmässighet och god lönsamhet.
Wennberg & Blennå erbjuder

Flexibla arbetsplatser på ett flertal orter i länet med huvudkontor i Hudiksvall
Arbete i team i en omväxlande miljö med många kontaktytor
Digitalt arbetssätt med ett rådgivande kundfokus
Möjlighet till utveckling
En arbetsplats med gemensamma träningsmöjligheter, där vi mår bra tillsammans

Beskrivning
Vi söker dig som har viljan och engagemanget att leda våra kunder mot en positiv förändring i en allt mer digitaliserad omvärld. Som redovisningskonsult kommer du att biträda kunder med redovisning bestående av avstämningar, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar, deklarationer samt rådgivning.
Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Flera års erfarenhet av brett redovisningsarbete, inklusive bokslutsarbete
Kundfokuserad och tycker om att skapa långsiktiga relationer
Arbetar med ett stort driv och engagemang

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Övrig information
Sista ansökningsdag 2019-01-14.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se

Kornbodens rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.  
Om oss
Kornboden i Hälsingland är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se