Weda Skog AB svarar för timmerförsörjningen till Bergkvist-Insjön AB och Moelven Dalaträ AB. Vi köper virke samt erbjuder skoglig fullservice till skogsägare med vår fältorganisation som finns på kontor i Dalarna, Hälsingland, Gästrikland och Härjedalen.
Vi söker Virkesköpare till Ljusdal.
Din profil
Som virkesköpare ska du brinna för att göra affärer och trivas med att självständigt skapa nya kontakter samtidigt som du vårdar befintliga. Rollen som virkesköpare innebär många kontaktytor både inom och utanför företaget, så för att trivas är det viktigt att du är social, kommunikativ och serviceinriktad.
Du ska inspireras av att jobba med människor, mot tydliga köpmål och effektivt kunna administrera inköp och annan service till skogsägare. Drivs du dessutom av att arbeta på ett affärsmässigt och strukturerat sätt så har du stora möjligheter att nå framgång hos oss. Du är vårt ansikte utåt så därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper och din samarbetsförmåga.
Du har skoglig utbildning eller har skaffat motsvarande kunskaper på annat sätt. 
Dina arbetsuppgifter
Som virkesköpare ansvarar du för att utveckla köpverksamheten till privata skogsägare inom ett givet område. En stor del av arbetet sker hemma hos skogsägare eller på plats i deras skog. Din roll är att genomföra affärsförhandlingar, ge råd i skogliga frågor och se till så övernskommna uppgörelser genomförs.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas
Arbetstid och lön
Dagtid
Övrig information
Sista ansökningsdag 2019-01-13.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se

Kornbodens rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.  
Om oss
Kornboden i Hälsingland är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se