Weda Skog AB svarar för timmerförsörjningen till Bergkvist-Insjön AB och Moelven Dalaträ AB. Vi köper virke samt erbjuder skoglig fullservice till skogsägare med vår fältorganisation som finns på kontor i Dalarna, Hälsingland, Gästrikland och Härjedalen.
 
Nu söker vi en Produktionsledare för vår norra region.
 
Din profil

För att lyckas i rollen som produktionsledare krävs det att du är affärsmässig och har lätt för att skapa goda relationer. Du är målfokuserad, driven och tycker om att arbeta i en självständig roll. Då du arbetar operativt mot både virkesköpare och entreprenörer ställer det krav på din förmåga att vara lyhörd och samtidigt vara trygg i att fatta självständiga beslut.
Vidare är du ordningsam och gillar att koordinera och driva det dagliga arbetet för att optimera och effektivisera verksamheten i samarbete med dina kollegor. Du har god IT-vana och en analytisk förmåga.
Vi söker dig med skoglig arbetslivserfarenhet. Har du arbetat i en liknande tjänst tidigare är det meriterande. Tjänsten kräver B-körkort liksom goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift.

Dina arbetsuppgifter
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är produktions- och maskinplanering, entreprenörskontakter, prisförhandling och kvalitetsuppföljning. Flödesstyrning och uppföljning av leveranser ingår i tjänsten. I samarbete med produktionschef och virkesköpare ansvarar du för att driva och planera flödet inom virkesområdet.
Tjänstens placering är flexibel mellan våra kontor i Mora, Bollnäs och Ljusdal.

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Förtroendearbetstid/Fast lön
Övrig information
Sista ansökningsdag 2019-01-13.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se

Kornbodens rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.  
Om oss
Kornboden i Hälsingland är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se