Nu söker vi en budbilschaufför till vår kund i Värnamo.

Dina arbetsuppgifter
På terminalen i Värnamo kommer du sortera ankommet gods och paket samt lasta din bil som du sedan kör ut med till företag och privatpersoner i regionen. Du kommer även hämta upp gods och paket under din arbetsdag. Arbetet är förlagt till dagtid (kl. 07.00-15.40).

Din profil
Vi söker dig som har B-körkort och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet att köra ut leveranser/paket men det är inget krav. Vi tror att du tidigare har arbetat inom service, logistik eller med kundhantering. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet kan vara fysiskt krävande. Du har en positiv inställning och vet vad som krävs i stressade situationer.

Anställningen innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där det senare finns mycket goda möjligheter att fortsätta din anställning på företaget du är på. Som konsult hos oss på OnePartnerGroup får du trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med din konsultchef.

Tjänsten ska tillsättas omgående vilket innebär att vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 6 januari 2019. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman 0370-510567 alternativt lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se