Vi söker nu montörer till kran- och hissektionen på Skanska Rental!

Om kundföretaget

Skanska Rental förser företag runt om i Sverige med rätt utrustning genom hela byggprojektet. De erbjuder hjälp med allt från etablering till färdigställande av projekt samt att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Bland kunderna finns företag inom bygg- och anläggning samt övrig industri.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår montering och demontering av tornkranar och bygghissar samt service- och underhåll av maskinerna. Du utgår från Malmö men arbetar i en region som sträcker sig långt och övernattningar förekommer. Du ingår i ett team av erfarna kollegor med lång erfarenhet av branschen.

Din profil

Vi söker dig som tidigare arbetat med mekanik, alternativt har en mekanisk utbildning. För att arbeta som kran- och hissmontör kan du inte vara höjdrädd och då det är ett tungt och fysiskt krävande arbete bör du vara vid god fysik. För att lyckas som kran- och hissmontör krävs det att du har ett stort servicetänk och framförallt en enorm vilja att lära. 

Stolp- och mastintyg är meriterande och b-körkort är ett krav. 

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 44 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
 
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder. 

www.onepartnergroup.se