Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som montör hos oss kommer du att arbeta med varierande uppgifter i en industrimiljö. Arbetet passar dig som tycker om högt tempo och möjlighet till varierande arbetstider och personlig utveckling. Arbetstiderna varierar mellan 2-skift, samt dag eller natt.

Din profil
Vi söker främst dig som är en erfaren montör med vana av industrimiljö och förståelse för produktionsflöde. Stor vikt kommer att läggas vid personlighet, så vi tar även emot ansökan från dig som med rätta egenskaper kan lära dig yrket. Vi tror att du har hittat balansen mellan noggrannhet och tempo och kan utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Du har med dig goda erfarenheter av arbetsgrupper och förstår värdet av att bidra med energi till kollegor och arbetsgivare. Är du tekniskt intresserad och känner att beskrivningen stämmer på dig? Tveka då inte att söka!

Krav:
Körkort och tillgång till egen bil
God svenska i tal och skrift

Meriterande är truckkort och truckvana.

Som person ska du vara serviceinriktad, flexibel, kreativ, lösningsorienterad. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande, noggrann och ha ett gott ordningssinne.

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund i Sjuhärad. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss!

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Simon på simon.siroky@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan på onepartnergroup.se!