Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Till vår bemanningspool söker vi nu för omgående start dig som kan arbeta extra på måndgar inom lager/logistik i Borås-området. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på vilket uppdrag du jobbar på. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är plock och pack. Arbetet är under dagtid.

Din profil
Som person är du stresstålig, har god fysik samt har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du bör även vara flexibel då arbetstider och arbetsplatser kan variera. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För denna tjänst värderar vi en god inställning med hög arbetsmoral och viljan att ställa upp på kort varsel. Vi tror att du kan planera din vecka och meddela oss om tillgänglighet på veckobasis.

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund i Borås-området. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Krav
– Studerande på högskola eller motsvarande.
– Kan behärska svenska i både tal och skrift.
– Körkort och tillgång till egen bil.

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att jobba på lager och har truckerfarenhet.

För att vara aktuell för den här tjänsten ska du ha en annan huvudsaklig sysselsättning i form av heltidsstudier eller annat arbete som överstiger en sysselsättningsgrad på minst 50 %.

Lön betalas ut den 25:e månaden efter arbetad tid. Som timanställd får du betalt för din faktiska arbetstid, och kommer inte omfattas av garantilön. Timlönen förhandlas fram av våra kunder och deras fackorganisation. Därför varierar den från uppdrag till uppdrag. Det är dock alltid ett så kallat ”genomsnittligt förtjänstläge”, vilket innebär att du inte får den lägsta lönen.

Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss!

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Marie på marie.ronnfalk@onepartnergroup.se.

Välkommen med din ansökan på onepartnergroup.se!