Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som är intresserad av fysiskt arbete i Sjuhäradsområdet. Trivs du med fysiskt arbete och vill utveckla din yrkeskompetens och samtidigt knyta nya spännande kontakter? Då kan du vara helt rätt för oss!

Du kommer främst att jobba med tunga lyft inom industri och lager. Andra uppgifter såsom plock och pack, sortering eller arbete vid maskin kan också förekomma.

Arbetet kan bedrivas både dagtid, 2-skift samt 3-skift beroende på uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som är van vid fysiskt arbete och har tempo i kroppen. Kort sagt är du inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi ser helst att du kan börja omgående.

Krav:
Körkort och tillgång till egen bil
God svenska i tal och skrift

Som person ska du vara serviceinriktad, flexibel, kreativ, lösningsorienterad. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande, noggrann och ha ett gott ordningssinne.

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund i Sjuhärad. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss!

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Marie på marie.ronnfalk@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan på onepartnergroup.se!