För kunds räkning söker vi nu truckförare med erfarenhet av motviktstruck.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter som kan förekomma som truckförare:
– Sköta in och utleverans av gods med motviktstruck (lossa, lassa)
– Dokumenthantering (paketeringssedlar, fraktdokument mm)
– Köra fram och bort material till produktionspersonal
– Paketering
– Ankomstkontroll
– m.m.

Din profil
För att passa för denna tjänst måste du vara noggrann och kunna ha koll på flera saker samtidigt. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Vi söker dig som innehar truckkort med både A- och B-behörighet. Du som söker har bred erfarenhet ifrån lagerarbete såsom plocktrucksförare och lastning och lossning. Erfarenhet av lagerhanteringssystem är ett krav liksom B-körkort och tillgång till bil.

Arbetet startar med en visstidsanställning på OnePartnerGroup, 6 månader med möjlighet att gå över till kund.