Har du tidigare erfarenhet som servicetekniker som/inom t.ex. bilmekaniker, industrielektriker, styr- och reglerteknik eller motsvarande? Drivs du av att lösa problem och är serviceinriktad? Då är det dig vi söker till vår kund ASSA ABLOY Entrance Systems. Vi söker nu flera servicetekniker med som vill bli en i deras härliga team i Stockholm. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker på ASSA ABLOY Entrance Systems är du ett av deras viktigaste ansikten ut mot kund. Du sköter det förebyggande underhållet utifrån aktuellt serviceavtal och hjälper kunden med rådgivning kring förbättringsåtgärder. Akuta reparationer, mindre del av nymontering av våra produkter samt en säljande roll ingår i tjänsten. Du utgår från ditt hem med din servicebil och ansvarar för dina egna jobb i samarbete med serviceavdelningen. Du kommer huvudsakligen att arbeta mot kunder på södra sidan. Som servicetekniker har du en servicebil med verktygsutrustning, dator och mobiltelefon.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Månd-fre 06.30-15.45.
Lön: Marknadsmässig fast lön.
Placering: Stockholm, södra sidan.
Anställning: Dina första sex månader kommer du vara anställd hos oss på OnePartnerGroup AB för att sedan gå över i en anställning hos ASSA ABLOY om allting känns bra för båda parter.

Din profil
Krav:
– Teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som servicetekniker inom som/inom t.ex. bilmekaniker, industrielektriker, styr- och reglerteknik eller motsvarande.
– Svenska och engelska i tal och skrift.
– B-körkort.

Meriterande:
– Arbetslivserfarenhet som servicetekniker ute på fält.

Som person är du företagsam, självgående och van vid att hantera flera projekt samtidigt. Du tar gärna egna initiativ och noggrann med att slutföra jobb du tar dig an. Som servicetekniker har du ett driv av att vårda befintliga och nya kundrelationer. Arbetet kräver stor flexibilitet men skapar också möjlighet att arbeta med frihet under ansvar.

Om kunden
ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar ASSA ABLOY säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. För att läsa mer om företaget, besök deras hemsida https://www.assaabloyentrance.se/sv/aaes/assaabloyentrancese/

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se