Är du en serviceinriktad och självgående tekniker som söker en ny utmaning?

Just nu söker vi en servicetekniker inom kyla, VVS eller ventilation till vår kund i Oskarshamn. Tjänsten innebär en anställning i OneParterGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef. I förlängningen finns möjlighet till anställning direkt hos kund.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som Servicetekniker innebär arbete inom olika projekt ute hos kund. Arbetet sker i en flexibel bransch där du även kan få möjlighet att utvecklas inom andra områden. Beroende på inriktning utför du felsökning, underhåll, installation och driftsättning för att sedan leverera lösningsförslag till kunden. I leveranserna är det stort fokus på kundnöjdhet och därmed är det viktigt att anpassa sina lösningar efter kundens behov. Du sköter ditt arbete självständigt men får stöttning av dina kollegor vid behov. Resor inom arbetet kan förekomma och bör ses som en naturlig del i uppgifterna. Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt de höga krav som ställs på kvalité och säkerhet.

Din profil
Vi ser att du har en teknisk utbildning med inriktning mot kyla, VVS eller ventilation på minst gymnasienivå. För att vara aktuell för tjänsten har du tillräcklig erfarenhet för att kunna bedriva arbetet inom respektive område självständigt. Du har goda kunskaper muntligt och skriftligt i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva egna projekt och har ett etablerat kontaktnät inom branschen och regionen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där du trivs med en kombination av praktiskt arbete och kundbemötande. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer där de tillsammans skapar en helhet. Vi ser även att du som person är självgående och tar egna initiativ för att kunna driva projekten framåt.

Tjänstgöringsort: Oskarshamn
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid vardagar

Sista ansökningsdag är den 6 januari men vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Renér på telefonnummer 072-5440410 eller carl.rener@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se