Till en attraktiv kund i centrala Växjö söker vi nu montörer. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning hos oss på OnePartnerGroup. För rätt personer finns det en stor chans till vidare anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter för denna tjänst är montering av vår uppdragsgivares produkter. Det är viktigt att du är effektiv i ditt tillvägagångsätt och arbetet kräver högt kvalitetstänk och noggrannhet med små felmarginaler.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som montör.

Som person är du lojal och uppskattar att jobba i grupp såväl som självständigt. Du är en samarbetsvillig och flexibel person och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider då företaget tillämpar obekväma arbetstider med 4 dagars arbetsveckor. Vi förväntar oss att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Norman på 0470-34 98 74.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se