Nu rekryterar vi på OnePartnerGroup en Elloksreparatör till vår kund Green Cargo i Eskilstuna!

Vi på OnePartnerGroup sköter hela rekryteringsprocessen, du blir direkt anställd av Green Cargo.

Om kundföretaget
Green Cargo kör ca 400 godståg varje dygn i Sverige. I Eskilstuna har man underhållverkstad med flera avdelningar, där man jobbar med drift, underhåll och reparationer av el- och diesellok, samt vagnsunderhåll och fältservice av lok och vagnar för alla järnvägsoperatörer.

Dina arbetsuppgifter
Som reparatör arbetar du med felsökning, översyn, reparationer och underhåll, samt utprovning och modifieringsarbeten av ellok. Arbetet är förlagt på dagtid, men du ska ha möjlighet att arbeta skift.

Din profil
För att vara rätt person att skicka in ditt CV till oss är du driven, målmedveten och redo att hitta ett nytt spännande jobb som matchar dina färdigheter.
Du fungerar bra i team och är en schysst lagspelare, men kan även ta ansvar för egna arbetsuppgifter. Du har intresse av och vill arbeta med tunga fordon. Det är också viktigt att du är noggrann och anser att säkerhet är viktigt.

Vi ser gärna att du som söker har:
– Goda kunskaper inom hydraulik och pneumatik
– Goda/fördjupade kunskaper inom el/elektronik
– Goda datorkunskaper

Det är meriterande med:
– Erfarenhet av underhållsarbete på tunga fordon
– Utbildning i felsökning
– Erfarenhet av strömriktare/omriktare samt utprovning.

För frågor om tjänsten kontakta kandidatansavrige Hanna Eriksson på hanna.eriksson@onepartnergroup.se.

Varmt välkommen med din ansökan till Eskilstunas lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se