Nu söker vi duktiga svetsare för kommande behov hos våra kundföretag!

Din arbetsvardag kommer innehålla varierande arbetsuppgifter inom svets. 
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av svetsning.

Krav på tidigare erfarenhet inom:
– Ritningsläsning
– MAG-svetsning
– Kvalitetskontroll
(Om du dessutom kan svetsa i MIG och TIG så är det meriterande.)

Utöver arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter ser vi att du är en person som sätter stor vikt vid ditt arbete. Du gillar att känna känslan av att leverera kvalitet. Vidare ser vi att du är flexibel, noggrann, ordningsam samt har lätt för att samarbeta med kollegor.
Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift. Meriterande är om du har truckbehörighet.

Hos oss och på våra konsultuppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Du ansöker genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se.
Observera att vi tar inte emot ansökningar via mail!

Varmt välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se