Söker du efter ett stimulerande och utvecklande arbete? Vill du tillhöra ett vinnande team och bidra med engagemang och positiv energi för att ge våra kunder den bästa hjälpen?

Sölvesborg Energi söker nu en medarbetare till kundserviceavdelningen.

Som medarbetare på Sölvesborg Energi erbjuds du ett stimulerande arbete och en trygg arbetsmiljö. Vi värnar även om mångfald och strävar alltid att vara nära våra kunder och kommuninvånare.

Om oss
Sölvesborg Energi är en trygg, lokal serviceleverantör som verkar för en bättre framtida miljö i Sölvesborg. Vi distribuerar el i Sölvesborgs tätort och de närmaste omgivningarna och är huvudman för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen inom Sölvesborgs kommun. Dessutom äger vi och bygger ut ett fibernät som täcker hela kommunen. Utöver detta är vi entreprenörer inom mark, anläggning, väg, belysning, bredband, fjärrvärme, el och mycket mera.

Vi är 43 anställda och dygnet runt, året om finns vår beredskapspersonal tillgängliga om fel inträffar. Vi samordnar också arbetet med snöröjning för kommunens vägar.

Läs mer på www.solvesborgenergi.se

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Kundkontakt, framförallt via telefon och mail men även fysiska möten.
– Registrering av nya elanläggningar.
– Avräkning och distribution av mätvärden,
– Rapportering av uppgifter till SCB, Energimyndigheter etc.
– Leverantöruppläggningar i leverantörsreskontran
– Fakturering.
– Processägare debiteringssystem och mätvärdesrapportering
– Administrering av vårt kvalitets-, miljö- och ledningssystem

Din profil
Vi söker dig som har en grundläggande teknisk förståelse och erfarenhet av att jobba med service, gärna inom energibranschen. Har du dessutom kunskaper inom ekonomi är det meriterande.

Som person är du driven och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och gillar struktur.

Fackliga företrädare, Vision
Regionala ombud
Vision Direkt 0771 44 00 00, vision.se

Sölvesborg energi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 11 januari 2019. Urvalet görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenni Aronsson på tel 0455-341591, eller jenni.aronsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se