Älskar du att köra lastbil och väntar otåligt på att börja? Då kan du vara helt rätt för oss!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna hos våra kunder är främst inom distribution men kan variera beroende på arbetsområde. I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder. Arbetstiderna är förlagda dagtid, men man bör vara öppen för att tiderna kan variera.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs YKB, CE behörighet samt digitalt förarkort.

Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du som söker är driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande. Har du dessutom erfarenhet från körning i Borås och god lokalkännedom är det ett stort plus!

Krav:
– CE–behörighet
– YKB
– Digitalt Förarkort

Vi söker just nu även efter chaufförer med C-behörighet.

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss!

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Simon på simon.siroky@onepartnergroup.se.

Välkommen med din ansökan på onepartnergroup.se!