Vi söker nu en verktygsställare till en produktion i Tingsryd. Tjänsten är på heltid och kommer innebära en visstidsanställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. För rätt person finns det en stor chans till förlängning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som verktygsställare är varierade men huvudsakligen innebär det att byta verktygen i maskinerna, ställa om verktygen och att utföra regelbundet underhåll och reparationer. Längre fram är det även tänkt att underhåll- och arbetsmiljöarbete ska vara en del av arbetsuppgifterna för att upprätthålla en god kvalitetsnivå.

Du arbetar på ett flexibelt och reaktivt sätt i en tempofylld miljö där din insats är av stor vikt för produktionens leveranskapacitet och fortlöpande verksamhet.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom tillverkande industri. Du har med stor fördel erfarenhet av hydraulik och pneumatik och tidigare arbetat med felsökning. Som person är du samarbetsvillig, driven och trivs med att arbeta i team men även självständigt eftersom arbetet kan innebära både och. Du är stresstålig och noggrann samt engagerad och lojal till ditt arbete. Det är även viktigt att du innehar en lösningsorienterad inställning för att lyckas bra i rollen.

Det är starkt meriterande om du har truckkort A och/eller B och vi ser även att du har körkort och tillgång till bil då pendlingsmöjligheterna är begränsade.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabella Westerlund på nummer 0470-32 98 71 eller Emelie Nilsson på 0470-73 94 66.