OnePartnerGroup söker nu verkstadstekniker inom truckindustrin till ett kundföretag i Mjölby. Tjänsten innebär att du först blir anställd via oss på OnePartnerGroup med goda förutsättningar att bli övertagen till kundföretaget. Arbetar du idag som mekaniker eller servicetekniker och söker nya utmaningar? Då kan det här vara jobbet för dig!

Arbetsuppgifter 
I din roll som servicetekniker arbetar du med allt från enklare rengöring och service, till ingående fabriksrenovering av truckar. Du arbetar självständigt och ansvarar för samtliga steg i processen, allt från tvätt/rengöring, reperation och beställning av reservdelar, till montering och slutlackering. Arbetet utförs efter givna leveranstider – alltid med kvalitet och kunden i fokus.

Din profil
Vi ser en person som bidrar till engagemang och har god teknikkunskap. Du har förmågan och tycker det är stimulerande att arbeta och lösa problem självständigt men förstår samtidigt vikten av att arbeta i ett team.
Du är uthållig, har förmåga att förutse och prioritera uppgifter, ser till att arbeten att genomförs i rätt tid och med korrekt kvalitet.

Du har fordonsteknisk eller annan jämförbar utbildning/erfarenhet. Det är önskvärt att du har goda kunskaper i el/ elektronik, hydraulik, mekanik och förbränningsmotorer.

Datavana är ett krav och erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du bör kunna hantera engelska eftersom många av manualerna är skrivna på engelska.