Om kundföretaget
På Stena Recycling börjar det med dig

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare och en del av Stena Metallkoncernen. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv. För vi tror på att varje ny lösning, varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Det börjar med dig.

Dina arbetsuppgifter
Som Verksamhetsutvecklare hos oss kommer dina huvudsakliga uppgifter att vara att löpande följa upp verksamheternas processer samt sammanställa och rapportera nyckeltal inom affärsområdet. Du kommer att fungera som projektresurs i utvecklings- och implementationsprojekt kopplade till verksamheten samt leda möten inom exempelvis internt förbättringsarbete. Att coacha organisationen samt aktivt delta i boksluts- och budgetprocessen blir en del av dina ansvarsområden tillsammans med att koordinera och följa upp provkörningar. Du kommer också uppdatera prislistor samt bevaka produktionsuppföljningen.

Du rapporterar till vår Produktionschef för Fragg & Cools. Som medarbetare hos oss agerar du enligt våra kärnvärden Enkelt, Tryggt och Utvecklande och är med och bidrar i verksamhetens aktiva förbättringsarbete.

Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom teknik och några års erfarenhet av en liknande tjänst. Du har god teknisk förståelse och goda materialkunskaper. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i såväl tal som skrift och är van att arbeta med Office-paketet, framför allt Excel. Har du vana av att arbeta i ett affärssystem ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har någon utbildning eller erfarenhet inom ledarskap.

Som person är du en lyhörd, rak och analytisk problemlösare med förmåga till innovativt tänkande. Du är en lagspelare som också är van att arbeta självständigt.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder en utvecklingsbar roll i ett prestigelöst företag med höga ambitioner som just vunnit pris för Hållbaraste Varumärke. Hos oss är samverkan, trivsel och öppenhet nycklar till framgång.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning hos Stena Recycling. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Pernilla Allhage på OnePartnerGroup, 072-216 84 00 pernilla.allhage@onepartnergroup.se eller Maria Skärström på OnePartnergroup, 072-396 52 24 maria.skarstrom@onepartnergroup.se

Sista ansökningsdag: 2019-01-13. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 45 orter, med över 2 500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.
Hur kan vi hjälpa dig? Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se