Har du ett tekniskt intresse och vill utvecklas i rollen som montör? Då är du kanske Skanska Rentals nya stjärntillskott!

Om kundföretaget

Skanska Rental förser företag runt om i Sverige med rätt utrustning genom hela byggprojektet. De erbjuder hjälp med allt från etablering till färdigställande av projekt samt att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Bland kunderna finns företag inom bygg- och anläggning samt övrig industri.

Dina arbetsuppgifter

Som montör på Skanska Rental erbjuds du en varierande arbetsdag där du både kommer arbeta inne i verkstaden samt vara ute och montera värme- och ventilationssystem hos kund. Arbetet i verkstaden kan innebär allt från att putsa upp och provtrycka deras system till att bygga nya.

Tjänsten är en visstidsanställning på tre månader med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16. 

Din profil

Vi letar efter dig som  har studerat till VVS-montör, eller så har du kanske arbetat som fastighetstekniker. Du har ett brinnande tekniskt intresse och uppskattar ett arbete där du får arbeta med händerna. Som person är du hungrig på ny kunskap och du arbetar effektivt. 

Sök redan idag för att inte missa chansen till ett utvecklande och roligt arbete! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se