Isaberg Rapid AB är ett av världens ledande företag inom häftbranschen, med egen utveckling, tillverkning och marknadsföring. Vi tillhör ACCO Brands, ett börsnoterat amerikanskt bolag, med helägda dotterbolag över hela världen och försäljning i över 140 länder. ACCO Brands innefattar en rad starka varumärken, bland annat Rapid, Leitz, Swingline och GBC.

Till vår verksamhet i Hestra söker vi nu en utvecklingsingenjör.

Vi söker en innovativ och driven utvecklingsingenjör som har förmågan och viljan att vara med och anta framtidens utmaningar inom ett växande produktområde. Du kommer att ingå i ett centralt utvecklingsteam och tillsammans med kollegor i Sverige och utomlands driva utvecklingen för framtidens manuella häftverktyg. Ditt arbete bedrivs i projektform, där du i ditt utvecklingsarbete också håller täta kontakter med produktions- och marknadsavdelningarna.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du:
– tillsammans med produktchef på marknadsavdelning koordinerar, leder och utvecklar strategier för sortimentet.
– är insatt i kundkrav, miljökrav, provnings & verifieringsmetoder samt lagar och förordningar som gäller produkterna inom kategorin.
– ansvarar för att våra produkter uppfyller produktspecifikationer.
– bevakar konkurrenters produkter och tillvägagångssätt.
– är en aktiv projektrepresentant från den egna linjeorganisationen.
– bistår med teknisk sakkunskap vid reklamationer, produktionsproblem & kvalitetsproblem.

Ditt arbete sker i nära samarbete med våra intressenter i framförallt Europa men även utanför.

Din profil
Vi tror att du som söker har:
– ingenjörskompetens på högskolenivå med fördel inriktning maskin.
– erfarenhet av produktutvecklingsarbete och projektledning.
– vana av att göra utredningar och att skriva rapporter.
– mycket goda datakunskaper i bland annat MSOffice och CAD (Solidworks).
– kunskap om certifiering och standarder.
Vi ser produktionserfarenhet som meriterande för tjänsten.

För att lyckas och trivas i detta arbete behöver du sätta ett värde i att vara flexibel, kreativ och analytisk. Vidare tror vi att du har förmågan att vara en drivande aktör i flera helhetsprojekt allt från konceptualisering till utprovning och kundförankring av slutgiltig produkt. Därför är det viktigt att du är en proaktiv, öppen och nyfiken person, som har lätt för att kommunicera med andra både på svenska och engelska.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta med framtida utvecklingsfrågor som innebär såväl personlig som yrkesmässig utveckling med ett internationellt perspektiv.

I denna rekrytering samarbetar Isaberg Rapid AB med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 7 januari 2019 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jaana Fransson, jaana.fransson@onepartnergroup.se eller Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se