Är du en lyhörd relationsskapare på jakt efter en ny utmaning inom en spännande bransch?

Dina arbetsuppgifter

Som utesäljare på Renta tar du stort ägandeskap för dina affärer och du arbetar självständigt med såväl prospektering, kalla samtal, mötesbokning och avtalsskrivning. Du erbjuds en fri roll där du själv planerar in dina kundbesök.
 
Arbetstider: varierande under kundcentrets öppettider 06.30 – 16.30 måndag – fredag.
Tjänstgöringsort: Lund med omnejd.
Tillträde: omgående.

Din profil

Vi söker dig som är genuint intresserad av försäljning och drivs av mål och resultat. Vi tror att du är en person som sprider positiv energi och engagerat arbetar för att driva Renta framåt på marknaden. Du brinner för goda kundrelationer och ditt långsiktiga affärstänk genomsyrar ditt arbetssätt. Då du arbetar självständigt ute på fält krävs det att du har kunskap och vana av att på egen hand lägga upp en strategi för att nå uppsatta mål.

Krav:

  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift, engelska i tal.
  • Datorvana då all offert-, order- och lagerhantering sker digitalt.

Meriter:

  • Erfarenhet av bygg- och/eller anläggningsbranschen med ett brett kontaktnät.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka in på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.