Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta som underhållstekniker på ett företag som erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter?

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker kommer du att sköta det dagliga samt långsiktiga underhållet av maskinerna i produktion. Du kommer arbeta med förebyggande underhåll, drift och övervakning av maskinparken samt produktionsutrustning. Du kommer även ansvara för felsökning, analyser och åtgärdsarbete. Du har en service- och supportfunktion i fabriken där du även utbildar övrig personal så dessa kan utföra grundläggande dagligt underhåll på maskinerna. Arbete med fastighetsunderhåll, arbetsmiljörelaterade aktiviteter, brandsäkerhet m.m. ingår i dina arbetsupggifter. Du kommer få en bra upplärning där du kommer få börja med att gå bredvid en kollega samt få utbildning i de specifika maskinerna som företaget använder sig av. Eventuellt skiftarbete kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har:
– En gymnasieexamen inom teknik, gärna 3-5 års erfarenhet av underhållsarbete eller motsvarande.
– Minst grundbehörighet inom el.
– B-körkort.
– Svenska i tal och skrift.

Som person söker vi dig som har en hög servicenivå samt är lösningsorienterad, noggrann, strukturerad och prestigelös. Du är en god lagspelare som trivs med att arbeta såväl enskilt som i grupp. För att trivas i rollen söker vi dig som har ett stort teknikintresse samt är tekniskt kunnig för att snabbt komma in i dina arbetsuppgifter.

Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se