OnePartnerGroup Skaraborg söker en underhållstekniker till Prido, Sveriges ledande leverantör av industriportar.

Du blir anställd hos OnePartnerGroup i Skaraborg och uthyrd till Prido, med stora chanser till fortsatt anställning efter uthyrningsperioden. Tjänsten är på heltid med kvällsarbetstid.

Om kundföretaget
Prido AB har verksamhet i Sverige och Norge samt försäljning till övriga Norden. Omsättningen på drygt 160 miljoner genereras i en högautomatiserad och supermodern anläggning i Tråvad, mitt i Västergötland.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer löpande arbeta med mekaniskt underhåll. Tjänsten innebär också reparationer av befintlig produktionsutrustning samt förebyggande underhåll och förbättringsåtgärder. Du är delaktig vid modifiering av befintlig produktionsutrustning samt vid installation av nyinvesteringar.

Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande kunskaper med inriktning mot mekanik. Du har kunskaper om PLC-styrning, automation och flerårig erfarenhet av liknande tjänst. Din datavana är god och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du en prestigelös lagspelare som har förmågan av att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Tveka då inte att skicka in din ansökan omgående då urval görs löpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Aldin Mesic. Är du intresserad finns även möjlighet att besöka oss under Öppet Hus på något av våra kontor: Måndagar i Skövde (Gesällgatan 1, kl. 14-15), tisdagar i Falköping (Storgatan 2, kl. 14-15), onsdagar i Lidköping (Fabriksgatan 4 entré 11, kl. 14-15) samt torsdagar i Vara (Stora Torget 5 kl. 14-15).

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.