För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren underhållstekniker.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en underhållstekniker till vår kunds underhållsteam, som idag består av sju underhållstekniker. Som underhållstekniker ansvarar du och dina kollegor med att säkerställa produktionsutrustningens driftsäkerhet. Service och reparationer av utrustningen både akut och förebyggande är dagligt förekommande arbetsuppgifter. Då kunden har stor efterfrågan på sina produkter och ständigt behöver förbättra och följa upp maskinernas tillgänglighet, är du en viktig del i förbättringsarbetet.

Då kundföretaget bedriver produktion dag-, kväll- och nattetid kan varierande arbetstider förekomma. Som underhållstekniker arbetar man alltid minst i team om två under arbetspassen. Du rapporterar till underhållschefen.

Din profil
Underhållsavdelningen är en viktig byggsten för att företagets produktion ska fortlöpa utan störningar. Därför tror vi att du som söker är en prestigelös, serviceinriktad och samarbetsvillig person som trivs med att arbeta i grupp. Vidare har du en analytisk förmåga att identifiera, föreslå och genomföra förbättringar på produktionsutrustningen.
Vi tror att du för att lyckas i rollen har dokumenterad erfarenhet av arbete med produktionsutrustning. Har du el-behörighet (BB1) är detta meriterande. Företaget tillämpar Lean Manufacturing som arbetssätt och ser gärna att du arbetat med metoden tidigare.
Då företaget är en amerikansk koncern ställs utöver obehindrad svenska i tal och skrift även goda kunskaper i engelska.

Skallkrav:
– Arbetslivserfarenhet inom teknik (servicetekniker inom liknande område, bilmekaniker, industrielektriker eller styr- och reglerteknik)
– Kunskaper i mekanik och pneumatik alternativt el
– Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
– Elbehörighet
– PLC programmering

Anställningen är en tillsvidareanställning med eventuell visstidsanställning inledningsvis.

Din ansökan vill vi ha via www.onepartnergroup.se. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig via mail till Anders Brolin på anders.brolin@onepartnergroup.se.