Om kundföretaget
Jernbro Industrial Services är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där våra kunder finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både underhållet och produktionsanläggningen. Vår kunskap skapar växtkraft på orten. Vi är sedan 2017 ansvariga för produktionsunderhållet för Lantmännen Lantbruk på ett 30-tal platser runt om i Sverige, bland annat i Falkenberg. Läs gärna mer om oss på www.jernbro.com

Vi söker nu en Underhållsmekaniker för en tillsvidareanställning på Jernbro. Du kommer att vara placerad på Lantmännens produktionsanläggningar i centrala Falkenberg.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består till största delen av felsökning, reparation och avhjälpande underhåll på Lantmännens foderfabrik och spannmålsmottagning i Falkenberg. Du kommer också att arbeta med förebyggande underhåll och ombyggnationer av maskiner samt en del nymontage av maskiner med tillhörande utrustning.

Du ingår i ett team av underhållsmekaniker och elektriker och har en arbetsledare på plats. I teamet hjälper man varandra när det behövs, men du får också stort utrymme att arbeta självständigt. Du kommer att ha mycket kontakt med vår kund Lantmännen och med underentreprenörer.

Arbetstider är dagtid med beredskap var fjärde vecka under kvällar och helger med betald ledighet följande fredag. Förutom din fasta lön får du beredskapsersättning och uttryckningsersättning.

Din profil
Vi söker dig som har någon verkstadsteknisk utbildning och flera års erfarenhet av en liknande tjänst. Du är händig, har ett stort tekniskt intresse och trivs med en praktisk tjänst med mycket skruvande. Som person är du en kreativ problemlösare som gillar att klura fram lösningar. Vi värdesätter personlighet och vilja hos våra medarbetare.

Eftersom beredskap ingår är det är en fördel om du bor i eller nära Falkenberg. Inställelsetiden är en timma. Eftersom du har en hel del kontakter i jobbet är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett omväxlande och kreativt jobb, en trygg arbetsplats och kompetensutveckling genom utmanande uppdrag och utbildningar. Du kommer att ingå i ett team med engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss får du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom Jernbro Industrial Services.

Sista ansökningsdag: Välkommen att söka tjänsten senast 2019-01-31 på vår hemsida www.onepartnergroup.se

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning på Jernbro.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på tel 0723-965224.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 40 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se