Jernbro Industrial Services är marknadsledande inom industriservice i Sverige, med en omsättning på ca 1,4 miljarder, 950 anställda och verksamhet på 26 orter. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att producera säkrare, mer effektivt och mera hållbart. Med djup ingenjörs -och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av våra kunders verksamhet och därigenom till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära med specifika kunskaper om våra kunders olika processer och utmaningar. Bland Jernbros många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner verksamma inom verkstad, stål, livsmedel, plast & gummi, trä, papper & massa, gruvor samt energi. Vi följer också med våra kunder ut i världen på projektbasis och levererar även nyckelfärdiga automationslösningar inom bland annat produktionslogistik.

Dina arbetsuppgifter
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi flera personer som vill jobba som underhållsmekaniker på helger. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av underhållsarbete på produktionslinjer och maskinutrustning samt förebyggande maskinunderhåll. Du kommer att ha din anställning hos OnePartnerGroup Halland AB och arbeta som uthyrd konsult till vår kund Jernbro i Falkenberg.

Din profil
Vi söker dig som är en duktig Drift- och Underhållsmekaniker och har en god verkstadsteknisk bakgrund. Vi tror att du som söker är praktiskt lagd, har en mycket god samarbetsförmåga och ser dig själv som en hjälpsam och prestigelös person. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, har god initiativförmåga och ser till att få saker och ting gjorda. Du har som lägst en gymnasieutbildning inom verkstadsteknik, maskinunderhåll eller erfarenhet av produktionsindustri. För oss är säkerhet samt noggrannhet A och O.

Eftersom du kommunicerar med kollegor i samarbete och via arbetsbeställningar måste du klara svenska språket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper inom el, har truckkort och/eller har erfarenhet av svets och heta arbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning: Helgarbete varje lördag eller söndag enligt schema. Uppdraget pågår under hela 2020 med start i slutet av januari.

Sista ansökningsdag: 2020-01-31. Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten omgående via www.onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 46 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Hur kan vi hjälpa dig? Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se