Tingsryds LBC är ett miljö- och kvalitetscertifierat transport och logistikföretag. Företaget har 15 delägare med sammanlagt 52 fordon. Ledstjärnan i deras arbete är hög tillgänglighet, kvalitet och service med kundanpassning och ständig produktutveckling med sina kunder.

Åt Tingsryds LBC vägnar söker vi nu en erfaren truckförare som vill jobba kvällsskift. Uppdraget är på heltid och innebär en anställning på sex månader i OnePartnerGroups konsultverksamhet. För rätt person är avsikten att Tingsryds LBC tar över anställningen.

Dina arbetsuppgifter
Den främsta arbetsuppgiften kommer vara att med motviktstruck lossa och lassa lastbilar. Viss truckkörning av livsmedel och annat gods kan förekomma, ofta utrikesgods.

Du kommer också att scanna varor vilket kräver datakunskaper.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du truckkort B1. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck. Det är krav på att du förstår och talar flytande svenska samt har vana av att använda datorer.

Det krävs att du är en flexibel person som har lätt för att samarbeta för att passa för denna tjänsten. Du är serviceminded och strävar efter hög kvalité i allt du utför. Då mycket av godsen är utrikes ser vi det som mycket meriterande om du talar tyska.

Ansökan
Vi har löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så tveka inte att ansöka redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Ingrid Sandberg på 0470 – 34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se