Är du truckförare som vill ha ett varierande jobb med mycket kontakt med transportörerna då är det dig vi söker till vår kund Greif. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig konsultchef, Jannie Hagenius på jannie.hagenius@onepartnergroup.se eller 0707 65 20 95. Ansökning sker via vår hemsida, vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Dina arbetsuppgifter
Din avdelning består idag av tre personer som delar ansvaret för att lossa och lasta de lastbilar som kommer med varor till Greif. Du kommer gå bredvid de mer seniora medarbetarna den första tiden tills du känner dig bekväm i arbetet.
Du kommer arbeta med motviktstruck och ansvara för att lasta och lossa lastbilar, föra in statistik i ett affärssystem samt ha kontakt med transportörer. Truckkörningen sker både inomhus och utomhus. Affärssystemet lär man sig snabbt med det är bra om du har lite datorvana för att underlätta upplärningen.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Månd-torsdag 7–16 samt fredagar 7-13.
Lön: Marknadsmässig fast lön.
Placering: Stockholm, södra sidan.
Anställning: Dina första sex månader kommer du vara anställd hos oss på OnePartnerGroup AB för att sedan gå över i en anställning hos Greif om allting känns bra för båda parter.

Din profil
Du bör ha truckkort och viss vana från att lasta och lossa lastbilar. Som person är det viktigt att du är ordningsam och ansvarsfull framförallt när det kommer till truckkörningen då Greif är måna om säkerheten för alla anställda.

Om kunden
Greif är Skandinaviens främsta producent, leverantör och innovatör inom industriellt emballage. Vi erbjuder ett brett sortiment från våra strategiskt placerade fabriker i Falkenberg och Västerhaninge (SE) samt Hedehusene (DK).
Med tre fabriker kan vi effektivt hantera och lösa Era emballagebehov lokalt såväl som globalt.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se