Westan Logistik AB söker Transportledare till vårt Sveaskogs uppdrag.

Vi söker dig som är en kundfokuserad transportledare som vill utvecklas och arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare. Du kommer att planera och leda transporter av rundvirket från skog till industri. I din roll kommer du att planera hur bilarna skall köra och se till att det finns rätt antal bilar för att klara av volymerna som kunderna har i sina planer.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med planering, koordinering, transportledning eller produktionsledning. Det är mycket meriterande om du har branscherfarenhet. Du är en naturlig ledare med pondus och förmåga att samarbeta och kommunicera både med leverantörer och kunder.

Tänkt geografi Norra Bergslagen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2020-10-16

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.