Vi söker för kunds räkning en transportledare till Tingsryd. Anställningen är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. För rätt person finns det en chans till en förlängning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att du kommer vara en stor del i att trafiken till och från företaget fungerar på ett effektivt och strategiskt sätt. Du ansvarar bland annat för att se till att gods ställs upp på rätt plats så att distributionen kan göra sin del och se till att godset kan levereras till den väntande kunden.

Arbetet kräver att du har god insikt i hur det är att arbeta med många saker igång samtidigt och har ordning i ditt arbetssätt. Det innebär även att du ska kunna ha dagliga kontakter direkt med kunder, leverantörer, säljare samt andra avdelningar inom företaget.

Tjänsten kommer ske på dagtid.

Din profil
För att vara aktuell ska du ha en fullständig gymnasial utbildning eller motsvarande samt behärska svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du haft ett liknande arbete innan. Du är en mycket noggrann person som alltid vill nå hög kvalité. Som person är du serviceinriktad, driven och tycker om att jobba tillsammans med andra så laganda är en viktig del för att lyckas i detta arbete.

Det är meriterande om du innehar C eller CE-behörighet och även truckkort.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. För ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på 0470 – 34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se