Nu söker vi en transportledare till vår kund A.L.I Frakt & Logistik med placering i Hallsberg. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för transport, logistik och som trivs i rollen som problemlösare. Det är en heltidstjänst, en fast tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning där du blir anställd direkt hos A.L.I Frakt & Logistik.  Du erbjuds en nyckelroll i företaget, en bred och varierad roll där du har mycket frihet under eget ansvar.
OBS: Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Om företaget
A.L.I. Frakt och Logistik erbjuder ett rikstäckande nät av fjärrtrafik, transporter och distribution inklusive cross docking, specialtransporter m.m. Med vårt lagerhotell i Askersund och terminal i Örebro så når vi 70% av Sveriges befolkning inom en radie av 40 mil. Mer info finner du på deras hemsida: www.alifrakt.se
Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. mycket kontakt med kunder, chaufförer och terminalarbetare, bokning av transporter och lastplanering. Du kommer tillhöra ett team på 3 personer och du kommer arbeta tätt ihop med dina kollegor vilket ställer krav på god kommunikation och samarbetsförmåga. För att lyckas i denna tjänst så tror vi att du är en serviceperson som tycker om att ha många uppgifter igång samtidigt och agera spindeln i nätet. Du är en mycket god administratör och är utpräglat noggrann och punktlig i ditt arbete. Du tilltalas av en tjänst där det ställs krav på din förmåga att arbeta koordinerade och arbeta med ständig uppföljning. Att ha ordning och reda är en självklarhet för dig.

Övergripande kommer ditt arbete i huvudsak omfatta;
• planera och koordinera transporter
• bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund
• ekonomisk uppföljning och administration samt registrering
• kontakt med kunder, chaufförer, terminalarbetare samt internt på företaget
Vem är du?
Du har mist ett års erfarenhet av att arbeta som transportledare eller motsvarande. Du som söker har en minst gymnasial utbildning, har du dessutom läst en eftergymnasial utbildning med inriktning på logistik är det meriterande. Du har förståelse för/-erfarenhet från logistikbranschen och dina geografiska kunskaper är goda. Du har lätt för att navigera i datorer och sätta dig in i nya affärssystem. Har du arbetat i affärssystemet k2 är det meriterande.
Som person är du affärsmässig och proffsig i kunddialogen. Du har en god socialkompetens och trivs med både interna och externa kontakter. För dig är det viktigt att alltid utföra ett kvalitetsmedvetet och noggrant arbete. Då arbetet stundtals är stressigt tror vi att du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt.
Anställningsform:
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön
Övrig information:
Urval sker löpande så ansök redan idag!
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.