Nu söker vi omgående en trafikledare till vår kund i Göteborg!

Detta uppdrag passar dig som har ett brinnande intresse för transport, logistik och som trivs i rollen som problemlösare. Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt och kommer pågå fram till och med juli med möjlighet till ytterligare förlängning. Detta är en heltidstjänst där du arbetar dagtid under måndag till och med fredag.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. mycket kundkontakt, bokning av transporter och lastplanering. Du kommer arbeta tätt ihop med dina kollegor vilket ställer krav på god kommunikation och samarbetsförmåga.

Övergripande kommer ditt arbete i huvudsak omfatta:
– Planera och koordinera transporter samt bevaka
– Följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund.
– Det ingår också en ekonomisk uppföljning och medföljande administration.

Din profil
För att lyckas i denna tjänst så tror vi att du är en serviceperson som tycker om att ha många uppgifter igång samtidigt och agera spindeln i nätet. Du är en mycket god administratör och är noggrann och punktlig i ditt arbete. Du tilltalas av en tjänst där det ställs krav på din förmåga att arbeta koordinerade och arbeta med ständig uppföljning.

Vi ser att du som söker har en minst en gymnasial utbildning. Har du dessutom läst en eftergymnasial utbildning med inriktning på logistik/transport är det till stor fördel. Du har förståelse för och erfarenhet från logistikbranschen. Som person är du affärsmässig i dialogen, har en god socialkompetens och trivs med både interna och externa kontakter.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.