Vill du tillhöra ett vinnande team och bidra med din tekniska kunskap för att ge våra kunder den bästa hjälpen?
Cetetherm AB söker nu en teknisk support till kontoret i Ronneby!

Cetetherm AB erbjuder högteknologisk produktkompetens inom uppvärmnings- och kylsystem runt om i världen och är en del av den svenska NIBE-koncernen.
Vi är ett internationellt team i framkant för att möta nya tekniska utmaningar varje dag. Vi strävar efter att vara det föredragna varumärket för ledande värme- och energibolag genom att erbjuda toppmoderna teknologier för maximal kundnöjdhet.

Det är vårt uppdrag, men framför allt vår passion.

Läs mer på https://www.cetetherm.com/

Dina arbetsuppgifter
För oss är det viktigt att kunna bemöta våra kunder på alla nivåer. I rollen som teknisk support kommer du att arbeta med varierande och inspirerande arbetsuppgifter. Du arbetar med olika tekniska problemlösningar och det är du som ser till att ärenden hanteras effektivt. Vi strävar alltid efter nöjda kunder där du som teknisk support hjälper, utbildar och vägleder våra kunder i deras förfrågan.

Din profil
Vi ser att du har gymnasieutbildning och om du har utbildning inom fjärrvärme/fjärrkyle-produkter, VVS eller elektronik är det meriterande. Du har en säljprofil, god teknisk kunskap och ett stort intresse för teknisk problemlösning. Vi värdesätter dessutom om du har erfarenhet av arbete med teknisk support eller liknande.

Du är en lagspelare och strävar alltid efter att göra ett bra arbete i samarbete med dina kollegor. Vi drivs av att ge kunden den bästa servicen, du är kundfokuserad och trygg i att bemöta kunder. Du är professionell, lösningsfokuserad, noggrann och tar alltid ansvar för ditt arbete.
I din roll som teknisk support är det viktigt att vara kommunikativ där svenska och engelska är något du behärskar i tal och skrift. Vi ser gärna att du även har språkkunskap i finska.

B-körkort är ett krav och du har god kännedom om office-paketet.

Din ansökan
Sista ansökningsdagen är den 8/1 2019, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenni Aronsson på nummer 0455-34 15 91.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.