Hydsupply, Hydraulic Supplier i Norden AB, är ett serviceföretag som verkar inom industriell, mobil och marin hydraulik samt pneumatik, transmissionsprodukter och lager.  
Bolaget är en del av Volito Automation, en grupp bolag inom industriell automation. Hydsupply finns idag i Örnsköldsvik, Skellefteå, Kiruna, Borlänge, Stockholm, Göteborg och Smålandsstenar med fysiska kontor och lager. Bolaget omsätter ca 100 MSEK och har ett 50-tal medarbetare. hydsupply.se
HydSupply är i en expansiv fas och behöver förstärkning av en teknisk säljare till sitt team i Borlänge.

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk säljare kommer du att jobba med: 

Konstruktion av hydrauliklösningar och rördragning
Konstruktionsritningar av t.ex. hydrauliklösningar och rördragning
Registrering av order och offert
Uppsökande av potentiella kunder 
Ta emot Inkommande samtal och agera kundsupport till nya och befintliga kunder

I ditt arbete kommer du också att anordna kundaktiviteter i syfte att upprätthålla goda kundrelationer samt skapa merförsäljning. 
Din profil
För att passa i rollen som teknisk säljare hos HydSupply är du en drivande och flexibel person som alltid sätter kunden främst. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av försäljning mot industri. Du är van vid självständigt arbete och har god förmåga att söka den information som krävs och driva dina egna kundärenden. Du har en självklar affärsmässighet, drivkraft och förmåga att se möjligheter. Vidare är du bekväm med affärssystem som Pyramid eller liknande och du är van att jobba i Office-paketet.

Du har ett tekniskt intresse och en bra kunskap inom hydraulik. Vidare har du kunskap i relevant ritprogram för att göra nödvändiga konstruktionsritningar till HydSupplys kunder och servicetekniker. Kunskaper i CAD 2D och/eller 3D meriterande. Då jobbet till stor del innebär mycket kundkontakt med både svenska och utländska kunder hanterar du både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Om oss
Kornboden -OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2019-01-14. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Ström via fredrik.strom@hydsupply.se. Frågor kring rekryteringsprocessen eller ansökningsförfarandet kontakta Malin Vedman, se kontaktuppgifter nedan.