Vi söker nu montörer till en av våra kunder i Jönköpingsområdet för ett aktivt och varierande arbete! Vi söker dig som har ett intresse för teknik, har ett öga för detaljer och arbetar med precision. Låter detta som ett jobb för dig? Ansök redan idag!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kan variera då arbetsplatsen är uppdelad i olika avdelningar. Arbetet på produkten utförs självständigt genom linearbete. Produkten monteras ihop med hjälp av ritningar som behöver följas stegvis. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är montering av större och mindre komponenter, stundtals precisionsarbete och kvalitetssäkring. 

Krav:

  • God svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av montering
  • Körkort och tillgång till bil

Meriterande:

  • Tidigare arbetserfarenhet av träindustri 

Villkor:
Start: enligt ök
Ort: Jönköping
Arbetstider: 2skift, måndag till fredag
Omfattning: Heltid, sex månaders visstidsanställning.
 

För att lyckas i rollen behöver du kunna förstå och läsa av instruktioner och ritningar på det svenska språket. Vi söker dig som är strukturerad, ansvarsfull och självgående i ditt arbete. Du är flexibel och kan hantera att utföra arbetsuppgifter under tidspress.  Du som söker är därmed till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. 

Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller telefon endast via annonsen. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför redan idag!