Om kundföretaget
Industrilås AB designar, tillverkar och tillhandahåller lås och gångjärn och arbetar sedan 1981 internationellt med helhetslösningar till dörrar, luckor och kapslingar utomhus och inomhus. Typiska kunder bygger elkapslingar, serverskåp, tåg, generatorer, släpvagnar, tyngre fordon eller jobbar med energidistribution. Vi har byggt vårt varumärke främst på innovation och kundservice. Industrilås AB har sin verksamhet i Nässjö, vi är 200 anställda och omsätter ca 350 milj. SEK. Vi är ett globalt företag som säljer till 58 länder genom egna dotterbolag och 25 distributörer

Dina arbetsuppgifter
Teknisk kundsupport till Industrilås

Vi söker till Industrilås i Nässjö en tekniskt intresserad medarbetare till avdelningen för försäljning- och kundsupport. Du kommer att arbeta med att ge våra kunder ett effektivt och kundorienterat stöd där du kommer ansvara för frågor som kräver mer teknisk höjd, t.ex. material och branschspecifika frågeställningar. I övrigt samarbetar du med övriga medarbetare för att ge nya och återkommande kunder den bästa supporten när det gäller förfrågningar, order och erbjudanden. Förutom kontakt med kunder kommer du ha nära kontakt med säljare, tekniker och övrig personal för kunna svara upp på kunders frågeställningar på bästa möjliga sätt.

Din profil
Vi söker dig som har tekniskt utbildning eller ett stort tekniskt intresse och erfarenhet från serviceinriktade arbeten. Du trivs i kontakten med kund och är ser kunden behov och problem som utmanande. Som person är du känd som en god lagspelare med ett smittande engagemang, du gillar teknik och har förmågan att skapa bra relationer med de kunder du ansvarar för. För att lyckas i detta arbete behöver du vara stresstålig och ha en förmåga att organisera och lösa problem på ett enkelt och effektivt sätt.

Du har goda språkliga kunskaper i svenska och engelska, kan du spanska, tyska eller franska är det meriterande. Vidare så är du bekväm i att arbeta i IT-miljö och har goda kunskaper i Office-paketet.

Industrilås har i denna rekrytering valt att hyrrekrytera denna kompetens tillsammans med OnepartnerGroup. Det innebär att du de inledande 6 månaderna kommer vara anställd av OnepartnerGroup och vara uthyrd till Industrilås för att sedan övergå i en fast tjänst.

Låter detta spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Du ansöker via onepartnergroup.se. För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Ljung, marcus.ljung@onepartnergroup.se alt 036-440 90 15 eller researcher Erica Lindau, erica.lindau@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se