Vi söker nu en driven och social teknisk förvaltare som vill vara med och fortsatt utveckla Riksbyggen mot nya mål och framgångar. Vill du att din nya roll ska vara i ett modernt företag som värdesätter framåtanda och teknik så är detta tjänsten för dig! Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med din ansökan.

Om kundföretaget
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Om oss

Dina arbetsuppgifter
Som Teknisk förvaltare kommer du att ha en bred roll på Riksbyggen. På ett systematiskt sätt ansvarar du för den tekniska standarden och säkerheten i ett antal fastigheter samt arbetar för ett långsiktigt hållbart boende tillsammans med fastighetsägarna. Du kommer även att verka som fastighetsägarens förlängda arm gällande hälsa och säkerhet kring de som bor, arbetar och vistas i och runt fastigheten.

De arbetsuppgifter som du kommer att ha i rollen kan vara; planera och utföra underhållsbesiktningar, identifiera eventuellt underhåll och investeringar, upphandling av underhåll samt uppdateringar av ritningar. Vidare kommer du att handlägga försäkringsärenden, störningar och säkerställa att myndighetsbesiktningar genomförs på korrekt vis.

Din profil
För att lyckas som teknisk förvaltare så har du troligtvis en akademisk utbildning inom byggnads- och/eller fastighetsteknik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du kanske har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare men känner att Riksbyggen är din nästa arbetsgivare. Du innehar relevant kunskap kring lagar och myndighetskrav. Du har god kunskap i avtals- och upphandlingsdokument (AFF, AB, ABT, ABK) och du känner dig säker kring kalkylering av olika fastighetsrelaterade projekt.

Som person är du social och serviceinriktad och gillar att kunna ge råd till kunden på ett professionellt sätt. Du är bra på att samarbeta både med interna och externa parter. Du är analytisk till sinnet och gillar att lösa problem på ett innovativt sätt. Rollen ställer krav på att du kan arbeta självständigt samt prioritera och anpassa ditt arbete så att kunden upplever ett mervärde.

Vi söker dig som vill skapa förtroende, gillar att samarbeta, har engagemang och är ansvarstagande.

Låter det som du? Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Riksbyggen med OnePartnerGroup varpå all kontakt initialt sker med dom. För frågor eller liknande, ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-440 90 11 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se