Teknisk förvaltare till NP3 Fastigheter i Skellefteå

Vi söker dig med erfarenhet från fastighetsbranschen som vill arbeta med förvaltning och effektivisering i ett expansivt fastighetsbolag.
NP3 är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter i främst norra Sverige. Företaget grundades 2010 i Sundsvall och har i dag drygt 40 anställda. Bolaget är indelat i sex affärsområden: Sundsvall, Gävle, Dalarna, Östersund, Umeå och Luleå. Anställda finns i alla de sex affärsområdena. Fastighetsbeståndet består av cirka 1 300 000 kvadratmeter i uthyrningsbar area fördelat på drygt 330 fastigheter inom främst segmenten handel, industri/logistik och kontor. Marknadsvärdet på fastighetsportföljen uppgick per den          30 september 2019 till 10,6 miljarder kronor. NP3-aktien är noterad på Nasdaq Stockholmslista för medelstora bolag.

I rollen som teknisk förvaltare arbetar du med våra fastigheter i Skellefteå och Piteå. Din placeringsort är Skellefteå men du arbetar tillsammans med affärsansvarig som har sin placeringsort i Piteå. Detta innebär att du delvis kommer att arbeta själv på vårt kontor på orten. Du förväntas ta ett helhetsansvar för dina fastigheters tekniska förvaltning vilket även innefattar projekt och energifrågor. Du planerar och följer upp avtalade aktiviteter samt säkerställer att rätt information finns tillgänglig för både hyresgäster och leverantörer. Du har kontroll över affärsområdets kostnadsbudget samt vidtar åtgärder för eventuella avvikelser. Du rapporterar till Förvaltningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Teknisk förvaltning
  • Resultatansvar
  • Myndighetskrav
  • Kontakter med hyresgäster och leverantörer
  • Kontakter med och uppföljningar av entreprenörer och leverantörer

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och/eller några års erfarenhet från fastighetsbranschen. Du är tekniskt intresserad och kan arbeta brett med allt från tekniknära leverantörsfrågor till administrativa uppgifter och hyresgästärenden. Du är en person som vill bidra till företagets starka tillväxtresa. Goda kunskaper i Officepaketet (främst Excel), kommunikation på både svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.
 
Det är dessutom mycket meriterande om du har:

  • Erfarenhet av fastighetssystem och energioptimering
  • Erfarenhet av juridik och ekonomi kring fastighets och energifrågor

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via www.onepartnergroup.se. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Andreas Lindqvist på telefon 073-413 06 11 eller mail: andreas.lindqvist@onepartnergroup.se

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse.