Till storsatsande SVP Worldwide söker vi nu en teknisk administratör / Technical Writer för arbete med teknisk dokumentation till slutkonsument av sy- och broderimaskiner.
Tjänsten är en tillsvidare och du blir direkt anställd av SVP Worldwide.
Låter detta intressant? Urval kommer att ske löpande, så tveka inte med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med olika typer av teknisk information kopplat till SVP:s olika symaskinsmodeller. Informationen kan både vara en användarmanual, men även den texten som visas på skärmen, det vill säga built-in machine info. Vidare innebär rollen arbete med illustrationer och legal information kopplat till varje maskin. Du kommer även att arbeta med koordinerande arbete kring korr-läsning och översättning.

Rollen innebär nära samarbete med tekniska skribenter och övriga R&D funktioner men även OEM återförsäljare globalt.

R&D på SVP jobbar agilt och projektorienterat vilket innebär att du behöver vara van vid den typen av arbete och arbeta inom givna tids- och budgetramar.

Tjänsten rapporterar till Manager Technical Services

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk administration och som vill arbeta på en modern R&D avdelning, i en global och storsatsande miljö. Du har vana att arbeta i multipla projekt och du är en duktig kommunikatör. Då SVP är en global organisation är engelska i tal och skrift ett krav, likaså arbete i Adobe-sviten.

Som person är du noggrann, driven och självgående och vågar utmana för bästa resultat.

Det är meriterande om du har utbildning inom antingen teknisk dokumentation eller någon marknadsrelaterat, då kombinationen ligger mellan det grafiska och det administrativa.

I denna rekrytering samarbetar SVP Worldwide med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom.
För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-4409011 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se
Ansök vi onepartnergroup.se
Varmt välkommen med din ansökan!