Är du en person med driv och som gillar att arbeta mot ständiga deadlines? Då kan tjänsten som mätvärdesoperatör till Tekniska verken vara för dig! 

Om Tekniska verken: 
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision – att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Vad kund erbjuder: 
Det pågår en omvandling i energibranschen som innebär många spännande utmaningar för oss. Vi går in i en längre period med många utvecklingsprojekt och detta gör att vi behöver förstärkning inom vår avdelning.

På vår avdelning arbetar vi med att samla in, rimlighetsgranska och vidarerapportera mätvärden, som sedan bland annat används till debitering, energieffektivisering och energifördelning.
Vårt dagliga arbete styrs av lagar och förordningar och medför att vi har ständiga deadlines att arbeta mot.

Dina arbetsuppgifter: 

  • Att hantera daglig rapportering av mätvärden till elmarknadens aktörer
  • Att registrera arbetsordrar efter utförda mätarbyten
  • Att analysera avvikande mätvärden och reda ut felaktigheter

Din profil: 
Vi letar efter dig som har minst gymnasieutbildning, helst inom tekniskt område. Om du har kunskap inom IT eller energi är det meriterande. Du är en god administratör som är analytisk och gillar siffror samt kan behålla noggrannhet och fokus även när arbetsuppgifterna är återkommande. Som person är du självständig och har förmågan att strukturera ditt arbete utifrån uppsatta tidsramar.

För att klara av arbetet som mätvärdesoperatör behöver du ha en allmän teknisk förståelse och en bra matematisk förståelse. Erfarenhet inom och kunskap om energimarknaden är meriterande, men ännu viktigare är det att du har förmågan att sätta dig in i ibland komplexa frågor som rör marknaden. Din samarbetsförmåga är hög och du har förmågan att lyssna och är bra på att kommunicera. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team. Du har körkort.

Övrig information:

  • Dagtid 8-17

Rekryteringsarbetet sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så sök redan idag! Du kommer att vara anställd som konsult hos OnePartnerGroup och vara uthyrd till Tekniska verken. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Viktoria Martinsson viktoria.martinsson@onepartnergroup.se 

Välkommen med din ansökan!